Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Bereikbaarheid

De bezoekers van uw evenement kunnen gratis parkeren bij het gemeentehuis (Rivierweg 111) of achter het Isala Theater. Het theater ligt gunstig ten opzichte van de snelweg en is vanaf Rotterdam Centrum in 20 minuten te bereiken met de auto. Vanaf Utrecht bent u hier in 45 minuten.

Met het openbaar vervoer is het Isala ook goed te bereiken. De metro stopt voor de deur, halte Capelle Centrum. Vanaf station Rotterdam Beurs bent u hier in 13 minuten.

Lees hieronder de routebeschrijving of klik hier voor gedetailleerde informatie van deur tot deur 

Met de metro

Vanaf Rotterdam CS kunt u elke metro nemen. Bij de tweede halte, Beurs, stapt u over op metrolijn C richting De Terp. Uitstappen bij de halte Capelle Centrum. Beneden op het Stadsplein ziet u rechts het theater liggen.
Vanaf station Rotterdam Alexander neemt u de metro richting Schiedam Centrum. Bij de halte Capelsebrug stapt u over op metrolijn C richting De Terp. Uitstappen bij de halte Capelle Centrum.


Met de auto
Vanuit richting Utrecht (A20): afslag Rotterdam Alexander/Capelle aan den IJssel. Onder aan de afslag linksaf richting Capelle aan den IJssel, baan 'andere wijken' volgen tot winkelcentrum De Koperwiek. Als u onder de metrobaan doorrijdt, ziet u rechts het gemeentehuis waar u aan de achterzijde vrij kunt parkeren. Het Isala Theater ligt aan de overkant van het gemeentehuis.

Vanuit richting Den Haag (A13): afslag Rotterdam Alexander/Capelle aan den IJssel. Onder aan de afslag rechtsaf richting Capelle aan den IJssel, baan 'andere wijken' volgen. Zie verder de beschrijving vanuit de richting Utrecht.

Vanuit richting Dordrecht (A16): na de van Brienenoordbrug afslag Capelle aan den IJssel nemen. Onder aan de afslag rechtsaf. Rechtdoor rijden, u passeert een Q8-pompstation en verschillende verkeerslichten. Bij het verkeersplein rijdt u rechtdoor. Onder de metrobaan doorrijden en bij de tweede afslag rechts richting centrum en winkelcentrum De Koperwiek. Zie verder beschrijving vanuit de richting Utrecht.

Download routekaart (PDF)