Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Brainstormen in de spotlights?

Brainstormen is een creativiteitstechniek met als doel snel, veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk te genereren.

Uw hei om de hoek
Op zoek naar een ‘hutje op de hei’ in de stad? Wij bieden u de traditionele heisessie op een unieke locatie. Het Isala kan u helpen uw creativiteit te ontplooien in een theatrale en artistieke omgeving.

Laat naast uw team het Isala de extra creatieve factor zijn om tot grote ideeën te komen. De creativiteit wordt geprikkeld door de inspirerende omgeving; op het toneel in de spotlights, in de artiestenfoyer, de VIP-lounge of in één van de kleedkamers.

Hieronder een greep uit het aanbod van theater- en tv persoonlijkheden die een brainstormsessie voor u kunnen verzorgen;
                                               - Rick Engelkes                                     - John Buijsman                                 
                                               - Bastiaan Ragas                                  - Edwin Rutten
                                 

                                                       Herman in een bakje geitenkwark (te boeken via het Isala)

Het is mogelijk de sessie te onderbreken om samen iets interactiefs te doen. Een verfrissende activiteit tussendoor, ‘een energizer’, om daarna weer fit verder te gaan met de brainstormsessie.

Een gemiddelde brainstormsessie duurt twee tot vier uur. De totale duur is afhankelijk van de situatie en wordt in overleg vastgesteld.

  


Ervaring van ondernemers over een Ronde Tafel Lunch:

'Koninklijke ontvangst in Isala Theater tijdens ronde tafel lunch. Top locatie voor zakelijke treffen'
, aldus Christiaan Knopper van CKMotion.

'Vandaag een enerverend moment beleefd in het Isala Theater. Uitgenodigd voor een zaken lunch op het podium van het theater. De sfeer, de omgeving, de lunch en het theatergevoel in combinatie met een gesprek aan tafel met andere ondernemers maakte deze lunch zeer bijzonder. Wellicht een goede suggestie voor collega ondernemers? Zaken doen in een zeer inspirerende omgeving!' (Sylvia van de Groenendaal / DPFC)