Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Feestdagen

Wat dacht u van een Isala kerstpakket of nieuwjaarsborrel?
Naast evenementen die wij heel het jaar door voor u kunnen organiseren behoort het ook tot de mogelijkheden de feestdagen in het Isala te vieren.

Sinterklaas vieren in het Isala?
U kunt met uw bedrijf Sinterklaas vieren in het Isala met uw medewerkers en hun gezin. Drink samen koffie en laat een Sinterklaasact of act van bijvoorbeeld de Feestpieten uw evenement compleet maken.Isala kerstpakket
Op zoek naar een leuk avondje uit als kerstgeschenk?
Het Isala biedt de mogelijkheid uw kerstpakket voor medewerkers en/of relaties samen te stellen.


Hoe werkt het?

Het Isala zoekt voorstellingen die geschikt zijn voor uw medewerkers en die passend zijn voor uw bedrijf. U krijgt de mogelijkheid om een voucher in een feestelijke cadeauverpakking aan te bieden aan uw medewerkers of u kunt een mailing sturen. De waarde van de voucher bepaalt u zelf.

Medewerkers krijgen de keuzeuit een aantal vooraf geselecteerde voorstellingen in het Isala. Daarnaast is het mogelijk om naast een voorstelling nog iets extra’s aan te bieden, bijvoorbeeld een borrelhapje met een glaasje prosecco.

Paaslunch, nieuwjaars- of kerstborrel in combinatie met een optreden

Combineer een paaslunch met een bezoek aan een leuke voorstelling of vraag het Isala een artiest of band te boeken tijdens uw evenement. Denk ook eens aan een kerstborrel met een cabaretier die het jaar op originele wijze met u doorneemt of begin het nieuwe jaar goed in het Isala. Met uw medewerkers kunt u het glas heffen in één van de sfeervolle foyers van het theater en proosten op een goed en zakelijk succesvol nieuw jaar.

Dit zijn voorbeelden van evenementen, maar alles is mogelijk rond alle feestdagen.