Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Zaalhuur

Het Isala Theater is een aantrekkelijke locatie om uw evenement onder te brengen. Bij ons bevindt u zich in een creatieve, inspirerende omgeving. Er zijn veel combinaties mogelijk van zalen en foyers, die voor elke gelegenheid geschikt gemaakt kunnen worden.

Grote zaal
De grote zaal van het Isala Theater heeft 512 stoelen waarvan er 143 op het balkon geplaatst zijn. Ook zijn er enkele rolstoelplaatsen. De grote zaal is niet alleen geschikt voor voorstellingen, maar ook o.a. voor congressen en symposia.

Het grote toneel geeft het theater extra gebruiksmogelijkheden. Zo kunt u o.a. dineren op het toneel of brainstormen in de spotlights. Aan de zijkant van de grote zaal bevindt zich een extra doorgang die op het toneel uitkomt. De orkestbak biedt plaats aan 45 musici en is in hoogte verstelbaar. Door de orkestbak op het hoogste niveau te brengen, ontstaat een nog groter toneel.Luc Lutz zaal
De Luc Lutz zaal is een zogeheten vlakke vloer zaal, dat wil zeggen dat er geen podium in staat. De zaal is mede daardoor multifunctioneel. Een tribune biedt plaats aan 151 mensen en op het zijbalkon zijn enkele rolstoelplaatsen. De tribune kan ook worden ingeschoven. Zo kan de Luc Lutz zaal in korte tijd worden omgetoverd in een sfeervolle feestelijke ruimte van ongeveer 200 vierkante meter.

De zaal heeft een intiem karakter en is tevens zeer geschikt voor recepties tot 200 personen en voor diners tot ongeveer 100 gasten.

Overige ruimtes
De Van Cappellen foyer, tevens de entree en grote foyer van het theater, is een multifunctionele ruimte en daardoor zeer geschikt voor ontvangsten tot maximaal 350 personen. In deze foyer bevindt zich ook een intiem theatercafé voor ontvangsten tot maximaal 30 personen.

Vanuit de Panorama foyer, VIP-lounge en Panorama lounge op de eerste verdieping heeft u een goed zicht op het Stadsplein. Deze ruimtes kunnen worden gebruikt voor diverse bijeenkomsten.

Onze VIP-lounge is geschikt voor ontvangsten tot maximaal 50 personen. De Panorama lounge is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 25 personen.

Kijk hier voor meer informatie over de technische faciliteiten