Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Testimonial

Per jaar vinden er ongeveer 130 verschillende evenementen plaats in het Isala Theater; van grootschalige congressen en personeelsbijeenkomsten tot voorstellingen van een theaterschool en einduitvoeringen.

Klik op onderstaande afbeeldingen en bekijk de testimonials


         
                              Ellen Dijkstra - Codarts                                                Lydia Taihuttu - Bureau Koers VO

Ervaring van ondernemers over een Ronde Tafel Lunch:

'Koninklijke ontvangst in Isala Theater tijdens ronde tafel lunch. Top locatie voor zakelijke treffen'
, aldus Christiaan Knopper van CKMotion.

'Vandaag een enerverend moment beleefd in het Isala Theater. Uitgenodigd voor een zakenlunch op het podium van het theater. De sfeer, de omgeving, de lunch en het theatergevoel in combinatie met een gesprek aan tafel met andere ondernemers maakte deze lunch zeer bijzonder. Wellicht een goede suggestie voor collega ondernemers? Zaken doen in een zeer inspirerende omgeving!' (Sylvia van de Groenendaal / DPFC)

Onderstaande bedrijven en instellingen maken regelmatig gebruik van het theater
DPFC, ENC, Pameijer, Fokus wonen, Emmaus college, Era Contour, De Zellingen, Stichting Evenementen Rijnmond, Jeugdtheaterhuis, Thorbecke Scholengemeenschap, Dansschool Ashakiran, ABN-AMRO, ADP, Wolfert van Borselen, Melanchthon Schiebroek, Capelse School Vereniging, Codarts Havo voor muziek en dans, Jongerentheater Quint, Roncalli mavo, Gemeente Capelle aan den IJssel, Rabobank, Bibliotheek aan den IJssel, Bureau Koers VO, Charles Vermeer Zanginstituut, IJsselland Ziekenhuis, Comenius College.