Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Isala Film

Elke dinsdagavond vertoont Isala Film een kwaliteitsfilm uit binnen- of buitenland. Eén keer in de maand is dit een bijzondere, soms relatief onbekende film; de filmparel. Komend seizoen beloven wij u weer een mooie filmprogrammering. Waar mogelijk proberen wij de films naast de gebruikelijke dinsdagavond ook op andere dagen en tijdstippen te vertonen, zodat meer mensen de mogelijkheid hebben deze films te zien. 


Bios te Buiten
Het filmseizoen begint net als vorig seizoen met een filmklassieker buiten op het Stadsplein tijdens Bios te Buiten. Welke film dat is, wordt later bekend gemaakt. Deze film is gratis toegankelijk.

Isala Keuzefilmweekend
Traditiegetrouw kiezen de vrienden van Isala Film de eerste reguliere films van het nieuwe seizoen. Wij vertonen deze films tijdens het Isala Keuzefilmweekend, dat dit keer plaatsvindt op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017.

Via de e-mailservice houden wij u op de hoogte van het actuele filmprogramma. Aanmelden kan via www.isalatheater.nl.

Filmvrienden
Filmliefhebbers kunnen Vriend van Isala Film worden. Het Isala Filmlidmaatschap kost € 25,00 euro. Hiervoor ontvangt u twee vrijkaarten, een unieke code waarmee u per film € 1,00 korting krijgt op Isala Films (per film max. twee kaarten) en u krijgt maandelijks filminformatie thuis. Filmvrienden kunnen bovendien met hun unieke twaalfcijferige code, die zij aan het begin van het seizoen per post krijgen toegestuurd, makkelijk en snel via de website filmkaarten met voorrang bestellen of gedurende het seizoen bij het bespreekbureau. Het lidmaatschap U kunt zich aanmelden als Filmvriend via de website is persoonsgebonden en is geldig van september 2017 tot en met mei 2018.

De avondfilms beginnen om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 8,00 (filmvrienden € 7,00). U betaalt als u e-tickets bestelt geen € 0,90 administratiekosten per kaart (aan het verzenden van tickets en aankoop via het bespreekbureau zijn nog wel kosten verbonden). Ook voor filmvoorstellingen geldt dat consumpties en jassen in de zaal niet zijn toegestaan. U kunt bij het Isala Theater ook De Nationale Bioscoopbon kopen.

Let op: Het bespreekbureau is 45 minuten voor aanvang van de filmvertoning geopend.

Restaurant-Wijnbar De Bank serveert een special Isala Film Menu. Iedere dinsdag een driegangen menu voor slechts € 25,-  (excl. filmkaartje)
Kijk hier voor meer informatie

 

Uw e-mail adres: