Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Algemene informatie

Portemonneeloze pauze
Op de avond zelf hoeft u niet te betalen voor een drankje in de pauze. Dit is inbegrepen in uw entreekaartje (m.u.v. speciale evenementen, films en aanbiedingen).

Faciliteiten

Slechthorenden: De grote zaal beschikt over een modern infrarood geluidssysteem voor degenen die minder goed horen. Kinbeugels (voor slechthorenden) zijn verkrijgbaar bij het bespreekbureau en de garderobe. Na afloop van de voorstelling kunt u deze kinbeugels inleveren bij de garderobe. Voor mensen met een gehoorapparaat zijn er enkele ringleidingen beschikbaar. Het infrarode geluidssysteem is alleen in de grote zaal.

Minder validen: Het Isala Theater is volledig toegankelijk voor minder-validen. Er zijn in de grote zaal vier rolstoelplaatsen beschikbaar. Op het zijbalkon van de Luc Lutz zaal is eveneens plaats voor enkele rolstoelen. Het Isala Theater beschikt over een aangepaste sanitaire voorziening.

Maken van opnamen

Het is niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, video- of geluidsopnamen te maken, tenzij de artiest nadrukkelijk toestemming geeft.

Garderobe
Uit veiligheidsoverwegingen staan wij het niet toe jassen mee te nemen in de zaal. Bij alle voorstellingen is het gebruik van de bwaakte garderobe bij de service inbegrepen.  

Reductieregelingen
Houders van een CJP-pas en mensen van 65 jaar en ouder krijgen op de meeste voorstellingen een aantrekkelijke korting. Bij het afhalen van de kaarten moet de pas of het identiteitsbewijs getoond worden. Ook kinderen tot 14 jaar krijgen bij sommige voorstellingen korting. Zie hiervoor ons programma.

Studenten/scholieren 50% korting
Jongeren met een studenten of leerlingenpas krijgen op de dag zelf op vertoon van hun pas 50% korting op alle voorstellingen, mits niet uitverkocht, m.u.v. Isala Film en exclusief pauzedrankje.

Duplicaatkaarten
Bij verlies van uw toegangsbewijs is een duplicaat verkrijgbaar à € 2,50 per kaart.

Verhindering
Indien u verhinderd bent, kunt u uw kaarten omwisselen voor een tegoedbon. We brengen voor deze service € 2,50 administratiekosten per kaart in rekening. Meld uw verhindering aan via info@isalatheater.nl en we sturen u binnen een week de tegoedbon per e-mail toe. Let op: Binnen 24 uur voor de voorstelling nemen wij geen kaarten meer retour!

Podium Cadeaukaart en Nationale Bioscoopbon
Zoekt u een origineel cadeau of relatiegeschenk? Met de Podium Cadeaukaart (opvolger van de Theater & Concertbon) geeft u een unieke ervaring cadeau. De kaart is verkrijgbaar en inwisselbaar bij het Isala Theater en veel theaters en concertgebouwen in Nederland en via de site www.podiumcadeaukaart.nl.

Tevens kunt u bij ons de Nationale Bioscoopbon kopen (vanaf € 10,-). U kunt deze bonnen gebruiken voor Isala Film.

Hoe reserveer ik een kaartje?
Wij  helpen u graag bij het reserveren van kaarten voor voorstellingen. U kunt hier de handleiding voor het reserveren van kaarten downloaden. U wordt dan stap voor stap door het reserveringsproces geleid.