Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Gulle Gever

Wordt u onze Gulle Gever?
Wilt u ook uw naam zien prijken op de Isala Wall of fame? Dat kan door Gulle Gever van het Isala Theater te worden. Een Gulle Gever is iemand die geniet van voorstellingen in het Isala, het theater een warm hart toedraagt en zelf graag iets wil bijdragen aan de toekomst van het Isala.

Herkent u zich in dit verhaal?

Wij hebben uw steun hard nodig! Dagelijks lezen we in de krant over de vele bezuinigingsmaatregelen en subsidiekortingen. In deze roerige tijden zouden wij graag minder afhankelijk zijn van de overheid. Door middel van een jaarlijkse donatie zorgt u er als Gulle Gever voor dat wij de ruimte hebben nieuwe projecten op te zetten die hopelijk in de toekomst een succes zijn. Daarbij zal uw generositeit bijdragen aan het behouden en wellicht uitbreiden van ons aanbod bijzondere voorstellingen.

U doneert als Gulle Gever € 250,- of meer aan het Isala Theater, maar door belastingvoordeel kost dit u daadwerkelijk veel minder. Door uw gift geniet u verschillende  voordelen. Zo wordt u jaarlijks uitgenodigd voor een bijeenkomst met de directie van het Isala Theater. De directie houdt u tijdens deze bijeenkomst op de hoogte van de nieuwe projecten die mede mogelijk worden gemaakt door uw steun. Daarnaast ontvangt u een Isala certificaat en uw naam op onze Wall of fame.

Tevens krijgt u als Gulle Gever het Pluche Plusschap voor twee personen als privilege. Hierdoor ontvangt u als eerste de nieuwe seizoensbrochure en krijgt u een week lang exclusief voorrang bij het reserveren van uw entreebewijzen. U krijgt een forse korting op een drietal bijzondere voorstellingen. Ook ontvangt u een paar keer per seizoen een last-minute aanbieding exclusief voor Pluche Plussers. En u krijgt aan het einde van het seizoen een uitnodiging voor de Proloog. Tijdens de Proloog lichten wij het programma voor het nieuwe seizoen toe en geven enkele artiesten een voorproefje van hun nieuwe voorstelling. Hiervoor geldt: vol=vol. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

De Geefwet maakt doneren aan het Isala Theater aantrekkelijk, omdat het Isala een anbi-status heeft (algemeen nut beogende instellingen) en wij hierdoor volledig vrijgesteld zijn van schenkbelasting en erfbelasting. Uw gift levert belastingvoordeel op! U mag uw gift aan het Isala van de Belastingdienst in uw aangifte met een multiplier van 25% verhogen. Door slim gebruik te maken van het belastingvoordeel, kunt u meer schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting het verschil terugbetaalt.


 

Tarief 42%

Tarief 52%

U schenkt het Isala

€ 250,00
€ 250,00

Uw aftrekpost in 2014 (125%)

€ 312,25
€ 312,25

Fiscale teruggave inkomstenbelasting

€ 131,25
€ 162,37

U betaalt in feite

€ 118,75
€ 87,63
 
 

Rekenvoorbeeld

Let op!
 Er zijn diverse uitzonderingen op de regel, kijk voor meer informatie over de hoogte van uw belastingvoordeel op www.daargeefjeom.nl


Als u ons graag wilt steunen als Gulle Gever kunt u zich aanmelden via dit formulier


Uw e-mail adres: