Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Huisregels

Bezoekersvoorwaarden
De algemene bezoekersvoorwaarden van de vereniging van schouwburg- en concertgebouwdirecties (VSCD) zijn van toepassing. Een exemplaar is verkrijgbaar bij het bespreekbureau. Bekijk hier de digitale versie
 
Wijzigingen
Het Isala Theater kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in programma’s. Als een voorstelling niet doorgaat of verplaatst wordt naar een andere datum, dan brengen wij u zo spoedig mogelijk persoonlijk op de hoogte.
 
Laatkomers
Als u te laat bent, kunnen we u alleen bij een geschikte onderbreking in de voorstelling in de zaal toelaten. Uw gereserveerde plaats kan meestal pas na de pauze worden ingenomen. Laatkomers kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.
 
Roken
Alle ruimten in het theater zijn vanaf 1 juli 2008 rookvrij.

Fotograferen
Het maken van foto-, video-, geluids- of filmopnamen in het Isala Theater is zonder toestemming van de directie niet toegestaan.
 
Mobiele telefoon
U bent verplicht uw mobiele telefoon voor aanvang van de voorstelling uit te zetten. Datzelfde geldt voor andere moderne communicatieapparatuur. Het is voor zowel de optredende artiesten als voor de andere gasten buitengewoon storend als de apparaten overgaan.
 
Consumpties en jassen
Het is niet toegestaan consumpties te nuttigen in de zaal. Het is ook niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties te nuttigen in het theater. Uit veiligheidsoverwegingen staan wij het niet toe jassen mee te nemen in de zaal. Bij alle voorstellingen is het gebruik van de bewaakte garderobe bij de servicetoeslag inbegrepen.