Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Nagenieten

 

Gezellig nagenieten
Blijf na afloop van de voorstelling of film gezellig napraten in de foyer met een hapje en een drankje. Wanneer u uw bestelling van tevoren aan ons doorgeeft, zorgen wij dat deze na afloop klaarstaat op een voor u gereserveerde tafel!* 

Borrelarrangement - € 7,50 per persoon (te bestellen vanaf 2 personen)

U kunt kiezen uit bourgondische bitterballen, vlammetjes, kaasloempia's, kaassouflés en luxe zoutjes. Daarbij serveren we een drankje uit ons pauzeassortiment (waaronder frisdranken, wijnen en bier). Voor de wijn van de maand en de speciaalbieren geldt een toeslag van € 1,- p.p. 

Samen proosten met de wijn van de maand - € 22,50
Bestel nu een heerlijke fles wijn van de maand en geniet na de voorstelling van uw wijntje op een voor u gereserveerde plaats. 

Wijn van de maand februari 2018

Herdade de São Miguel (rood) Volrode wijn met een krachtig aroma van rijp rood fruit (bramen en bessen) en fijn eikenhout. De smaak zet vol en rond in en ontwikkelt rijpe, zachte tannine. De afdronk is aromatisch en aanhoudend.

Herdade de São Miguel (wit) Geurige droge witte wijn met een fraai aroma van rijp geel fruit, licht eikenhout en florale nuances. De smaak zet vol, rond en aromatisch in en eindigt evenwichtig, met een lange afdronk.

Wat moet u doen? 
Stuur een mail met uw bestelling naar jochem@isalatheater.nl, dan zorgen wij ervoor het gewenste lekkers voor u klaarstaat. 

* Er is een beperkt aantal tafels, dus reserveer op tijd.