Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Nagenieten

Blijf na afloop van uw bezoek aan een voorstelling/film nog even gezellig napraten in de foyer met een hapje en een drankje. Als u uw bestelling van tevoren aan ons doorgeeft zorgen wij ervoor dat er na afloop van de voorstelling een tafel voor u is gereserveerd.* 

Borrelarrangement - € 7,50 per persoon (te bestellen vanaf 2 personen)

U kunt kiezen voor gemengde bittergarnituur of bitterballen. 
Consumpties zijn van het Hollands plateau: bier, fris en wijn (voor wijn van de maand geldt een toeslag van € 1,00 p.p.)

Samen proosten met de wijn van de maand - € 22,50

Bestel nu een heerlijke fles wijn van de maand en geniet na de voorsteling van uw wijntje op een voor u gereserveerde plaats. 

Wijn van de maand oktober 2017: DeMorgenzon Western Cape Walvisch Kaapse

Walvisch Kaapse (rood) Volrode, fruitige wijn met eenstuivend aroma van bessen en De smaak is sappig, rond en aromatisch, met een geurige afdronk met iets eiken.

Walvisch Kaapse (wit) Fijn geurende droge witte wijn met nuances van licht karamel, rijpe ananas en iets boter. De volle, zachte smaak blijft lang aanhouden en eindigt met een frisse afdronk.

Wat moet u doen? 

Stuur een mail met uw bestelling naar jochem@isalatheater.nl, dan zorgen wij ervoor dat uw tafel klaarstaat en uw bestelling na afloop van de voorstelling wordt geserveerd.

* Er is een beperkt aantal tafels, dus reserveer op tijd.