Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Stage Marketing en Publiciteit

Het Isala Theater zoekt een stagiaire Marketing en Publiciteit voor de periode van april 2018 tot en tot en met juni 2018 (een stageperiode vanaf september 2018 is ook mogelijk)  

Het Isala Theater opende in 1999 zijn deuren in Capelle aan den IJssel. Het theater beschikt over twee zalen (500 en 150 stoelen). Naast ruim 200 professionele voorstellingen verdeeld over de verschillende genres (o.a. cabaret, toneel, dans, familie en populaire muziek), is er iedere week film en vinden er tevens op regelmatige basis verhuringen plaats. Het Isala Theater biedt op de afdeling marketing en publiciteit een veelzijdige meewerkstageplaats met eigen verantwoordelijkheid voor een enthousiaste communicatiestudent. De stagiaire wordt betrokken bij vrijwel alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

De taken omvatten o.a.:
Als stagiair ondersteun je de afdeling marketing en publiciteit en maak je deel uit van het team. Je draagt o.a. zorg voor de aanwezigheid en zichtbaarheid van het publiciteitsmateriaal in het theater; je zorgt voor een strategische distributie van het publiciteitsmateriaal; je schrijft en voert pr-plannen uit; je schrijft persberichten en direct (e)-mail, theater-en filmbrochures; je houdt de website bij en onderhoudt sociale media van het theater; je denkt mee over publiciteitsacties en ten slotte help je bij het organiseren en uitvoeren van bijzondere activiteiten zoals o.a. Isala Bambinoos.

Profiel stagiair(e)
Ruime kennis van en gevoel voor marketing en PR.
Redactionele vaardigheden, ‘een goede pen’.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Zelfstandig kunnen werken maar ook in een team.
Inventief denker en doener.
Affiniteit met de culturele sector, in het bijzonder de theaterwereld.
Doorzettingsvermogen.
Kennis van Photoshop is een pré

Geboden wordt
Wij bieden een leerzame stage met veel zelfstandigheid. Je krijgt een redelijke maandelijkse vergoeding en je kunt voorstellingen gratis bijwonen.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar:
Isala Theater
t.a.v. Jobien Rentmeester
Stadsplein 5
2900 AE Capelle a/d IJssel
of e-mail naar: jobien@isalatheater.nl

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Jobien Rentmeester op 010-2646509

Uw e-mail adres: