Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

Vacature Servicemedewerker Horeca en Verhuur

Servicemedewerker Horeca en Verhuur (m/v)

Werken bij het Isala Theater
Het Isala Theater opende in 1999 zijn deuren in Capelle aan den IJssel. Het theater beschikt over twee zalen (500 en 150 stoelen). Naast ruim 180 professionele voorstellingen verdeeld over de verschillende genres vinden er tevens op regelmatige basis verhuringen en filmvertoningen plaats. Het Isala is een klantgedreven organisatie.

Ter versterking van de afdeling Publieksservice is het Isala Theater op korte termijn op zoek naar een:

Servicemedewerker m/v

Als Servicemedewerker bij het Isala Theater ben je werkzaam in het voorhuis van het theater, dit is het deel van het theater waar het publiek komt, onze gasten! Je werkt als kaartcontroleur, je hangt jassen op in de garderobe of werkt achter de bar. Andere duidelijke taakgerichte werkzaamheden zijn het schoonhouden van de foyers/bars, keukenwerkzaamheden en het voorbereiden voor de nieuwe ontvangst. Naast de culturele programmering, de voorstellingen, verzorgen wij ook particuliere feesten en zakelijke evenementen. Je werkt in een professioneel en gezellig team.

Voor deze functie moet je het leuk vinden om op oproepbasis een aantal avonden en/of dagen in de week te werken. Uiteraard heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, affiniteit met theater en/of podiumkunsten en ben je representatief en gastvrij. Je bent tenminste 17 jaar.

Solliciteren?
Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met het afdelingshoofd Jochem Kuntzel op 010 2646504 of stuur je motivatie en CV voor 17 november 2018 naar jochem@isalatheater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uw e-mail adres: