Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

hoekje

Genomineerden Poelifinario en Neerlands Hoop bekend

Genomineerd voor de Poelifinario 2017 zijn Claudia de Breij, Theo Maassen, Ronald Snijders, Vrijdag en Sandifort en Sanne Wallis de Vries. Deze prijs wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. 

Voor de Neerlands Hoop 2017 zijn Jan Beuving, Patrick Laureij en Patrick Nederkoorn genomineerd. De Neerlands Hoop is de prijs voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

Maandag 2 oktober worden de cabaretprijzen uitgereikt door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).

De jury over Raaklijn van Jan Beuving
'Door gebruik te maken van zijn achtergrond als wiskundige deelt Jan Beuving een originele kijk op onze verdeelde samenleving. Hij is de raaklijn die langs twee uiteenlopende werelden scheert: zijn kunstenaarsvrienden aan de ene en zijn voetbalvrienden aan de andere kant. Beuving imponeert met intelligente observaties en fijnzinnige liedjes, die mooi worden begeleid door pianist Tom Dicke. Hij maakt als performer een sterke ontwikkeling door.'

Raaklijn is zaterdag 14 oktober te zien in het Isala.
Kijk hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten