Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

hoekje

From Sammy With Love in première

Het levensverhaal van Sammy Davis jr. wordt vrijdag 15 december in het Isala op gevoelige manier vertolkt door Stanley Burleson en Freek Bartels.

Eind november ging de voorstelling From Sammy With Love in première in Amsterdam. De zaal in het DeLaMar Theater zat tot de nok toe gevuld en het publiek genoot deze ontroerende avond van het vakmanschap van Stanley en Freek. We hebben enkele recensies en quotes verzameld om u een impressie te geven van deze mooie hartverwarmende avond. 

‘Kleiner dan From Sammy with love kan een musical nauwelijks zijn. En origineler evenmin.’ (****NRC)

‘Hier staan twee bovengemiddelde showmannen die iets wezenlijks te melden hebben, maar die de ernst in een verfijnde glamourverpakking presenteren.’ (****Parool)

‘Freek Bartels en Stanley Burleson spelen niet alleen afwisselend Sammy Davis Jr. en een grote keur aan bijpersonages, ook zichzelf. Het pakt bijzonder goed uit.’ (****Theaterkrant)

'From Sammy With Love boeit van begin tot eind en grijpt je op sommige momenten bij de strot door het soms schokkende levensverhaal van deze entertainer om je daarna mee te voeren door de schitterde muziek.' (*****Musicalsites)

Lees hier meer over de voorstelling en bestel uw kaarten