Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

hoekje

Extra voorstellingen Richard Groenendijk vanaf NU in de verkoop

De nieuwste show van Richard Groenendijk, Om alles! is onlangs in première gegaan en kreeg enkel lovende recensies. Omdat de twee voorstellingen in januari al zijn uitverkocht, hebben wij voor u twee extra voorstellingen geboekt op 25 en 26 oktober 2018 (nieuwe seizoen).

Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van grappige verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zijn vorige show werd betiteld als ‘Een van zijn beste van de afgelopen jaren’. Als het aan Groenendijk ligt, doet hij er met deze show nog een schepje bovenop.

U kunt nu kaarten bestellen

de Volkskrant - 'Richard Groenendijk brengt hoogstaand amusement met scherp randje. (...) Met zijn hoge snelheid, sterke timing en rake stemmetjes laat Richard Groenendijk de zaal brullen van het lachen. Om daarna soepel te schakelen naar een ontroerend, prachtig gezongen luisterliedje.' (****de Volkskrant)

'Groenendijks oprechte woede over relevante maatschappelijke thema’s maakt veel indruk. Op dit soort momenten laat Groenendijk zien dat hij behalve volkskomiek en entertainer ook een uitstekend cabaretier is.' (****NRC)

'Richard Groenendijk gedijt op het podium en trakteert zijn publiek wederom op hilarische verhalen en mooie liedjes. Daarbij gaat hij ernstige onderwerpen zeker niet uit de weg.' (****Telegraaf)