Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

hoekje

Lovende recensies solovoorstelling Ma

Onlangs ging het toneelstuk Ma in première, naar het gelijknamige boek van Hugo Borst. Recensenten waren erg enthousiast over de indrukwekkende solovoorstelling die Eric Corton neerzette. En het raakte niet alleen het publiek, maar ook Corton zelf: 'Het einde ontroert me nog steeds oprecht.'

Een greep uit de recensies: 
'Eric Corton is als verteller ontroerend, aangrijpend en hartverscheurend waar het moet - troostend, relativerend en humoristisch waar het kan.' (*****AD)

'Het raakt je, je durft niet eens te bewegen en uit de zaal hoor je alleen af en toe een hoest of een nies. Iedereen zit aan de lippen van Corton gekluisterd doordat het voor bijna iedereen een herkenbare verhaal is.' (*****Theaterparadijs)

Inmiddels is ook meer bekend over de inleiding, die u voorafgaand aan de voorstelling op 19 mei kunt bijwonen. De dramaturg zal in deze 30 minuten meer vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Ma over? Waarom koos Solo Stories dit boek om een voorstelling van te maken? Hoe bewerk je een boek tot een theatermonoloog? Wat heeft acteur Eric Corton met het thema van de voorstelling? Na afloop van de inleiding is er ruimte voor het stellen van vragen. Voor het vormgeven van de inleiding wordt ook samengewerkt met Alzheimer Nederland en landelijke vereniging voor mantelzorgers Mezzo.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling en de inleiding