Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

zaterdag22april

Jasper van Kuijk
Onder de streep
cabaret & kleinkunst
20:30 | Luc Lutz zaal
Geweest
Normaal:
€ 19,50
CJP:
€ 18,00
65+:
€ 18,00

O.a. bekend van zijn wekelijkse rubriek in de Volkskrant


Kijk hier voor meer informatie over de Isala Schijf van 5!

U neemt geen risico’s. Voor elke keuze die u maakt, wint u stapels informatie in. Wie is die cabaretier? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Want u wilt wel weten wat u krijgt. Het is tenslotte uw vrije avond. Van Kuijk daagt u uit een keer niks op te zoeken en u over te geven aan de verrassing. ‘Van Kuijk laat in een hoog verteltempo veel interessants passeren: Het is knap hoe hij al zijn losse onderwerpen verbindt met zijn angst voor een wereld waarin niets te ontdekken valt.’ (de Volkskrant)

 

‘Van Kuijk laat in een hoog verteltempo veel interessants passeren: steeds slimmere computers, steeds benauwender sociale netwerken, een Japanse vis die dodelijk blijkt bij een foute bereiding en de effecten van via je kind praten in de supermarkt. [...] Het is knap hoe Jasper van Kuijk al zijn losse onderwerpen verbindt met zijn angst voor een wereld waarin niets te ontdekken valt.’  
(*** de Volkskrant)

‘Maar Van Kuijk kennende weet je dat hij dat platgetreden pad gaat verlaten. Want hij heeft bewezen dat hij een boeiend verteller is, een prettig narrige cabaretier met een fijne kritische blik.’ (Theaterkrant.nl)

Regie: Pim van Alten | Foto: Jaap Reedijk, Roel van Tour

reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Uw e-mail adres: