Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

vrijdag 1december

Sjors van der Panne, Jim de Groot e.a.
Lennaert Nijgh theaterconcert
muziek
20:15 | Grote Zaal

Het Land van Maas en Waal, Avond, Malle Babbe, Meester Prikkebeen, Testament, Pastorale en Welterusten mijnheer de President. Allemaal nummers die in ons collectieve geheugen staan gegrift en zijn geschreven door een van de beste tekstschrijvers die Nederland ooit gekend heeft: Lennaert Nijgh. We herdenken hem vijftien jaar na zijn dood met een groots eerbetoon. Naast zijn muziek geeft de voorstelling ook een bijzondere kijk in het leven van Lennaert Nijgh.

Beste vrienden en fans van Lennaert Nijgh,

Het jaar 2017 belooft een uitzonderlijk Nijgh-jaar te worden, met een theatervoorstelling, een Verzameld Werk en de renovatie van zijn Urker schip De Jonge Jacob. Graag willen wij u als publiek op de hoogte houden met leuke, interessant Nijgh-nieuws en Nijgh-weetjes.
Op 28 november 2017 is het vijftien jaar geleden dat de tekstdichter van onder meer Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Astrid Nijgh overleed, maar zijn werk leeft nog altijd voort. Mij is gevraagd zo nu en dan wat te posten over de man die achter klassiekers als Verdronken Vlinder, Malle Babbe en Het land van Maas en Waal schuil ging.

Peter Voskuil (biograaf Lennaert Nijgh)

Prijs: Normaal € 27,50 | CJP / 65+ € 26,00

 Deze voorstelling is ook te zien in:
Theater het Kruispunt 6/1

Sjors van der Panne, Jim de Groot, Izaline Calister, Josee Koning en vier bandleden | Tekst en regie: Leonie Jansen

reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Uw e-mail adres: