Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

zaterdag 6januari

Marco Lopes
Moedt
cabaret & kleinkunst
20:30 | Luc Lutz zaal
Geweest

Bekend van de ProloogKijk hier voor meer informatie over de Schijf van 5


Marco maakt comedy met een positieve insteek, zonder dat er ironie insluipt. Moedt gaat over de zoektocht van de man in deze tijd. Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. In 2015 won hij de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival. ‘Marco maakt indruk met subtiel spel en heeft een charismatische en charmante uitstraling. Zijn plaatsing van grappen is perfect. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.’ (jury Leids Cabaret Festival)

'Moedt is de debuutvoorstelling van Marco Lopes, die in 2016 de finale van het Leids Cabaret Festival haalde. Gepantserd met een laag zwartgallig cynisme, een goede dosis zelfspot en een behoorlijk botte bijl, neemt hij ons mee in zijn dagelijkse dilemma’s.' (***Theaterkrant)

'Het is een vermakelijke kennismaking met deze zelfbewuste jongen met zijn grote bek maar gouden hartje.' (***Theaterkrant) 

'Lopes is sympathiek, energiek en innemend.' (***Cabaret.nl)

'In het verrassende slot verenigt Lopes het alledaagse met het bijzondere, waarmee hij de voorstelling laat uitstijgen boven de inhoud van een gemiddelde rap.' (***Cabaret.nl)

'Zijn debuutshow heeft Lopes zeker op de kaart gezet.' (***1e Rang)


Prijs: Normaal € 19,50 | CJP / 65+ € 18,00

reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Uw e-mail adres: