Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

zondag 7januari

Alexandra Alphenaar, Mariska van Kolck e.a.
Tina de musical
jeugd & familie
14:00 | Grote Zaal
Geweest

Over het meidenblad Tina

Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar. Dat vieren we met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En wat die allemaal van elkaar kunnen leren. Een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee.

Tina de musical is een catchy musical voor meiden vanaf 8, moeders én oma's tot 88. Met rollen voor de tweeling Mylène & Rosanne (Junior Eurovisie Songfestival, Double Me), Annick Boer (o.a. War Horse), Theun Plantinga (Koning van Katoren, Minoes), Alexandra Alphenaar (GTST, Overspel) en Ridder van Kooten (Spangas, Brugklas).

WIN een vip arrangement voor Tina de Musical
Download onderstaand plaatje en fotografeer jezelf met degene met wie jij naar Tina de Musical wil. Stuur deze foto naar publiciteit@isalatheater.nl of tag het Isala in je Facebook of instagram post en win het VIP arrangement. Rondleiding achter de schermen, 2 mooie plaatsen in de zaal en een meet & greet met de cast.

‘Prachtige rol van Annick Boer die met haar natuurlijke nonchalance de lachers op haar hand heeft.’ (***Theaterkrant)

'Het jubileum wordt in het theater gevierd met Tina de musical, waarin Tina, nog altijd een prepuber is. En derhalve óók voor moeders en grootmoeders een nostalgische toets aanslaat. In die zin wil de productie een echte familiemusical zijn en die opzet slaagtzonder meer.´ 
(***AD)

Prijs: Normaal € 29,50 | < 14 jaar € 27,00 Deze voorstelling is ook te zien in:
Theater het Kruispunt 25/2
Theater aan de Schie 25/11

Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Robin van den Heuvel, Theun Plantinga e.a. | Tekst en regie: Dick van den Heuvel | Muziek: Jeroen Sleyfer

reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Uw e-mail adres: