Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

vrijdag12januari

Finalisten
Finalistentournee Cameretten Festival 2017
cabaret & kleinkunst
20:15 | Grote Zaal
Geweest

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland. Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van onder anderen Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Laat u vanavond verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de topcabaretiers van morgen. 

De winnaars Cameretten Festival zijn bekend!

De getalenteerde finalisten Andries Tunru, Janneke de Bijl en Mark Waumans hebben alles op alles gezet om de felbegeerde prijzen mee naar huis te nemen. Na lang beraad werd de Juryprijs en de Publieksprijs toegekend aan Janneke de Bijl. De Persoonlijkheidsprijs werd dit jaar uitgereikt aan Adries Tunru.

Vanavond kunt u genieten van de finalisten van de 52ste editie van het Cameretten Festival. Eerder wonnen o.a. Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Daniel Arends en Patrick Laureij de Juryprijs. 

'Verbazingwekkend sterke debutant'
(****Dagblad van het Noorden)

De jury over Jury- en Publieksprijswinnaar Janneke de Bijl: 
'Janneke de Bijl typeert zich als ‘net niet gezellig’. Dat is de sterke, zelfverzekerde opening van een fijne voorstelling. Hoewel ze vooral sombere gedachten laat horen is haar toon juist erg fris en het materiaal bijna continu van een hoog niveau.'

De jury over Persoonlijkheidswinnaar Andries Tunru: 
’Andries is origineel in zijn spel en in zijn grappen, die hij vaak prettig terloops in zijn zinnen verwerkt. Je gaat gemakkelijk mee in Andries zijn gedachten, mede omdat verschillende elementen die hij aan het begin introduceert later weer terugkomen.’

Prijs: Normaal € 22,50 | CJP / 65+ € 21,00

 Deze voorstelling is ook te zien in:
Theater het Kruispunt 20/4

reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Uw e-mail adres: