Een echte vriendinnencomedy

Opvliegers 5: Op safari

Rian Gerritsen, Anouk van Nes e.a.
  • di 14 apr
    20:15
    grote zaal
    niet reserveerbaar

Het allerlaatste deel van de vriendinnenreeks Opvliegers!

The Big 4 is op zoek naar The Big 5 in Zuid-Afrika. Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema ‘Lachend in de overgang’. Daar plakken de vriendinnen meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft, Shirley heeft de mannen volledig afgezworen. Het huis van Joke is afgebrand en Loes is weer verliefd, dit keer op een miljonair van 71.

Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden.

credits

spel Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford regie Martin Michel muziek Jeroen Sleyfer foto Eelco Claassen Theme Sake
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en meer info

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie