Sanne Wallis de Vries

Kom
  • vr 17 apr
    20:15
    grote zaal
    niet reserveerbaar

Geflankeerd door haar vaste muzikanten neemt Sanne u mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit.

Sanne gaat u voor door de donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-upcomedy en suikerharde muziek.
Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom.
Tot inkeer?
Kom maar.

'Sanne Wallis de Vries laat zien wat voor veelzijdige cabaretier ze is.' (★★★★de Volkskrant)

'Feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek. Met haar muzikanten gaat ze helemaal los.' (★★★★NRC)

'Mede dankzij de begeleiding van Wouter Planteijdt op gitaar en Dionys Breukers op toetsen en drums, muzikaal sterk.' (★★★Trouw)

Sanne Wallis de Vries won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma Sop in première. Sanne kreeg grote bekendheid als een van de vaste medewerkers van het programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. In januari 2013 ging Adele in première, een dubbelportret waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adele Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na zeven jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren.

credits

muziek Dionys Breukers en Wouter Planteijdt foto Aisha Zeijpveld

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie