De Dutch Don't Dance Division

Julia and other love stories
  • vr 1 mei
    20:15
    grote zaal
    niet reserveerbaar

Net als de vorige programma’s van DDDDD wordt het weer een uiterst avontuurlijke avond, met ditmaal de liefde als overkoepelend thema.

Uiteraard zijn prachtige liefdesduetten te verwachten van de jonge talenten uit verschillende landen, maar ook solo’s en groot groepswerk. De beroemde liefdestragedie Romeo & Julia mag natuurlijk niet ontbreken. Verder zult u wegzwijmelen bij muziek van onder anderen Purcell en Prokofjev, getuige zijn van heftig liefdesverdriet op Je veux de l’amour van Raymond van het Groenewoud en wilde passie beleven met Bette Midlers versie van When a man loves a woman.

'Wederom een vernieuwende en verrassende voorstelling, die boeiend is en je diep kan ontroeren.' (★★★★I love Theater)

'Tijdens deze voorstelling gebeurt er zo ontzettend veel, dat is niet in 400 woorden te vatten. Laat je dan ook verrassen en ga het ervaren.' (★★★★Theaterparadijs)


Over het vorige programma van De Dutch Don’t Dance Division:
'Ballet Black & White is niet eenvoudig, doch prachtig door eenvoud. Het is theatraal, maar zonder gekke fratsen en onnodige versiering. Het is dans, zoals dans bedoeld is; puur en treffend.' (Theaterparadijs)

'Goede kostuums, simpele maar sterke toneelbeelden, humor, veel afwisseling.' (Theaterkrant)

credits

choreografie Rinus Sprong en Thom Stuart foto Studio Oostrum, Menno v/d Meer
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie