Absolute aanrader!

Kommil Foo

Oogst
  • vr 22 mei
    20:15
    grote zaal
    niet reserveerbaar

Kommil Foo bestaat 30 jaar. Voor die gelegenheid zijn de broers Raf en Mich Walschaerts het archief ingedoken en hebben hun mooiste werk samengesmeed tot een gloednieuwe voorstelling. Wat een oogst.

Een piano, een gitaar, een viool, hun twee karakterstemmen: meer hebben de Gentse broers niet nodig om u een memorabele avond te bezorgen. Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Zonder circus, intiem. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op zijn best.

De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit.’ (★★★★Het Parool)

Recht naar het hart.’ (★★★★★De Standaard)

'In deze show laten de broers weer eens zien waar ze goed in zijn. Fysieke sketches waarin ze zowel losse attributen, schoenen of een kruk, als elkaar gebruiken als marionetten om hun verhalen te vertellen, afgewisseld met ijzersterke poëtische liedjes. Deze twee mannen zijn zo goed op elkaar ingespeeld, wat natuurlijk ook wel mag na een leven lang samen, dat ze af en toe helemaal in elkaar lijken op te gaan. In sommige liedjes hoor je nog maar nauwelijks wie Raf en wie Mich is.' (Theaterkrant)

credits

spel Raf Walschaerts en Mich Walschaerts regie Walter Janssens en Ineke Nijssen foto Johan Jacobs
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en meer info

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie