4 tot 7 jaar

Peuterkleuter Ochtend: Alice in Wonderland

Mariska Simon
  • zo 24 mei
    11:00
    Luc Lutz zaal ongeplaceerd
    niet reserveerbaar

Een voorstelling die vooral geschikt is voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een beetje te veranderen.

Iedereen kent wel het blonde meisje in het blauwe jurkje uit het boek Alice’s adventures in Wonderland van Lewis Carroll. Maar Alice is veranderd. Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan. Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

Maak kennis met Alice en Wonderland zoals ze verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder: fris, eigentijds en prachtig vormgegeven.

De rups en Alice keken elkaar een tijdje zwijgend aan.
Wie ben jij?’ vroeg de rups.
Een beetje verlegen antwoordde Alice: ‘Op dit moment weet ik dat niet zo goed, meneer. Ik weet nog wel wie ik was toen ik vanmorgen opstond, maar sindsdien ben ik geloof ik al een paar keer veranderd.’

credits

muziek Mariska Simon en Ward Veenstra foto Floor Rieder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie