Bekend van o.a. The Voice of Holland en RTL Late Night

Jennie Lena

Acoustic evening
za 9
maart
  • za 9 mrt
    20:15
    grote zaal
    geannuleerd

Let op! Deze voorstelling is geannuleerd. Wie in het bezit is van een entreebewijs krijgt hierover persoonlijk bericht.

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren. Ze is een podiumbeest en een vakvrouw. Een sterke persoonlijkheid met rauwe Amsterdamse humoristische flair. Haar stem is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En met succes!

Ze behaalde in 2015 de finale van The Voice of Holland, haar video’s gaan viral (meer dan 28 miljoen views) en haar recente tour was sold out. Jennie gaat all the way in haar theatershow waar ze een akoestische set zal zingen, klein en intiem. Nummers die ze in RTL Late Night zong, wisselt ze af met hits van haar helden Whitney Houston en Michael Jackson en vele andere soul- en popnummers.

'Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.' (Nu.nl)

Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres zorgt met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance.
3voor12

credits

Jennie Lena en band

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten