gratis entree

Themater

Wat doet muziek met ons?

Na vijftien jaar is Themater een traditie geworden. Tijdens de gratis te bezoeken Themater-avonden wordt op een heldere en informele manier uitleg gegeven over belangrijke ontwikkelingen in de samenleving.

Deze Themater begint met een inleiding van prof. dr. Hans Jeekel, hoogleraar chirurgie die onderzoek doet naar de invloed van muziek op het welbevinden van (operatie)patiënten. Daarna komen medewerkers, onderzoekers en andere betrokkenen op het podium die zullen laten zien en vooral horen waar ze mee bezig zijn. Zij zullen ook het artistieke gedeelte van de avond verzorgen.

Na de pauze is er zoals altijd het Themater-debatprogramma met een forum, waarin ook de sprekers van Muziek als Medicijn plaatsnemen. Een unieke gelegenheid om vragen te stellen aan bevlogen mensen die op een bijzondere manier met mens en muziek bezig zijn. De avond wordt gepresenteerd door onze vaste moderator Frénk van der Linden.

Graag aanmelden via info@themater.nl.
 


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie