Het gelazer met de kat

Jongerentheater Quint
13 okt
t/m
14 okt
data & tickets

Jongerentheater Quint speelt de humoristische voorstelling Het gelazer met de kat. Het bekende sprookje met een komische twist.

'Het is maar net hoe je het bekijkt, want niets is wat het lijkt' en daarmee begint het gelazer. De reus is veel te groot voor de prinses die hij wil trouwen, maar evengoed een muis. De prinses heeft de wijsheid in pacht, maar is ook een verwende onhandelbare puber. Is de kat gewoon een kat of tegelijkertijd de markies van Carabas? En wie en waar is de molenaarszoon Hans eigenlijk? De lijfwacht van de Koningin en zijn rechterhand Trui gaan op onderzoek uit...

Het gelazer met de kat wordt gespeeld, gezongen en gedanst door Chaira Dangerman, Daan Houtzager, Dion Berkvens, Esmée Wagelaar, Jet Groothuis, Julia Suijker, Julie Tönder, Karlijn van Herk, Lily Rose Betist, Linde Slingerland, Liselotte Schmitz, Luka Biemond, Maite Barendregt, Mike Berendsen, Tess Verel, Tijm Berreboom, Vera Cup, Wilbert Eerland en Ylva van Putten.

Prijzen zijn exclusief 0,90 euro servicekosten per kaartje

credits

script & muziek Pim van Alten & Jeroen S. Rozendaal regie Jeroen S. Rozendaal arrangementen & muzikale leiding Robin van Hilten choreografie Renate de Jong

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten