Rust in je hoofd

Michael Pilarczyk
  • do 14 mei
    20:15 - 21:45
    grote zaal
    uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

Een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. Deze avond is een moment voor jezelf.

Meditatie heeft het leven van Michael Pilarczyk compleet veranderd. Van populaire Radio 538-DJ tot succesvol zakenman, via toppen en diepe dalen, naar bestseller-auteur en meditatiecoach.

In Rust in je hoofd vertelt Michael over levenskunst. Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Waar komen die honderdduizenden burn-outs vandaan? Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Ho stop! Druk even de pauzeknop in bij jezelf. Pilarczyk vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

Michael: 'Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.'

Meer dan 200.000 Nederlanders gebruiken dagelijks de ‘Meditation Moments’ app met de rustgevende stem van Michael en evenzoveel mensen haalden inspiratie uit zijn boeken over de kracht van je gedachten, meditatie en mindfulness.

Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.

Michael Pilarczyk
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie