Kasper van der Laan

1 kilo
reprise

'Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show.' (★★★★★NRC)

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met deze cabaretier en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain. U kunt hem ook gezien hebben op Lowlands, Zwarte Cross of Paaspop.

'Kasper van der Laan is dé debutant van het jaar.' (★★★★de Volkskrant)

'Van der Laan, zoveel is duidelijk, is een natuurtalent. Zijn verbaliteit - lijzig, dan weer toornig - combineert hij met een absurde lichamelijkheid, waarbij vingers, de scharnierfunctie van ellebogen en de schoonheid van het been terloops worden geëxploreerd.' (★★★★★AD)


Kasper van der Laan werd in 2015 lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival.

'Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld.' (Juryrapport Leids Cabaret Festival)

In 2018 werd Kasper door de Volkskrant uitgeroepen tot het comedytalent van 2019.

Activiteiten
- Schrijver Dit Was Het Nieuws
- Cabaret-team van Spijkers met Koppen (2017-2018)
- Vaste waarde Cabarestafette seizoen 18/19
- Bekend van festivals: Lowlands, Zwarte Cross, Paaspop

credits

foto Aisha Zeijpveld