Geluk!

Jongerentheater Quint

Jongerentheater Quint speelt: Geluk!
een absurd zwarte komedie
Vrij naar de Lindsay Anderson film O'Lucky Man! met composities van Alan Price

Mitchell is de vleesgeworden Amerikaanse droom. Vol ambitie en doorzettingsvermogen is hij vastbesloten om ‘het te maken in de wereld’.

Hij is echter niet de enige die dat wil en blijkt vooral goed van pas te komen bij het realiseren van de meedogenloze carrièreplannen van andere gelukszoekers. Berooid blijft hij achter met de vraag: Wat is geluk? En waar is het te vinden?

Dertien spelers van Jongerentheater Quint leven zich uit in deze bewerking van de 70’s cultklassieker, die in het Trump-tijdperk weer verrassend actueel is geworden.

Geluk! wordt o.a. gemaakt door Jeroen S. Rozendaal (script & regie), Renate de Jong (beweging), Robin van Hilten (muzikale leiding) met Mike Berendsen, Dion Berkvens, Luka Biemond, Vonne Biemond, Wilbert Eerland, Iva van Dam, Leya Goudriaan, Serginho Peters, Cas Reijnen, Anne Schmitz, Liselotte Schmitz, Julie Tonder en Esmée Wagelaar.

Leeftijds advies: 12+

Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen bekijk hier de handleidingdit is een:
familievoorstelling
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie