Gratis inleiding

Up

Gevaarlijk, gek, irritant, dom of een aansteller... Tegen welke vooroordelen loop je zoal aan als je een psychische aandoening hebt? En wat voor impact heeft dat op je?

In de gratis inleiding voorafgaand aan de theatervoorstelling Up kun je er alles over horen. Een of twee ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma doen dan namelijk wat veel anderen niet durven: praten over de psychische aandoening die ze hebben (gehad). Ze delen hun persoonlijke ervaringen met discriminatie en stigma en gaan graag met u in gesprek. Kom naar de inleiding en stel alle vragen die u nooit eerder durfde te stellen.

De inleiding is gratis te bezoeken, maar in verband met het aantal beschikbare stoelen vragen wij u wel uw plaatsen te reserveren.

Samen Sterk zonder Stigma streeft naar een samenleving waarin iedereen, ongeacht zijn of haar psychische aandoening, zich volwaardig voelt en ook zo wordt behandeld.

dit is een:
inleiding
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie