Pluche+

Koop hier uw Pluche+lidmaatschap en profiteer van de plussen
  • di 1 jun
    20:00
    Isala Theater

Met het Pluche+lidmaatschap van het Isala Theater ontvangt u een seizoen lang voor twee personen allerlei voordelen. Dit lidmaatschap geldt voor seizoen 2020-2021 en is nu al te koop. 

Als we weten wanneer dit seizoen gaat beginnen (in verband met de maatregelen rondom het coronavirus), ontvangt u per mail bericht hierover. Pluche+ wordt u al vanaf € 49,50 per seizoen. De voordelen die u voor dit bedrag terugkrijgt, staan hieronder. Nieuw is dat u ook kunt besluiten méér te willen betalen voor Pluche+. Kies dan in het betaalscherm voor een ander bedrag.

hoe? Een Pluche+lidmaatschap aanschaffen kan op dezelfde manier als u kaarten voor een voorstelling bestelt. Na betaling ziet u Pluche+ 2020-2021 onder uw naam staan. U kunt de betaling ook per mail regelen via het bespreekbureau: info@isalatheater.nl.

de voordelen van Pluche+ U ontvangt als eerste de nieuwe seizoensbrochure.

U krijgt aan het begin van het seizoen een week lang exclusief voorrang bij het reserveren van uw entreebewijzen.

+ U hoort ook (wanneer mogelijk) tijdens het seizoen als eerste wanneer er een nieuwe voorstelling in de verkoop gaat.

+ U krijgt een forse korting op een drietal bijzondere voorstellingen. Voor slechts € 12,- per kaart, inclusief drankje en garderobe, kunt u deze voorstellingen bijwonen. De lijst met bijzondere voorstellingen waaruit u kunt kiezen ontvangt u in oktober.

U ontvangt een paar keer per seizoen een lastminute-aanbieding die exclusief geldt voor mensen met een Pluche+lidmaatschap .

U mag gratis naar de Proloog, de feestelijke aftrap van het nieuwe seizoen met voorproefjes van een aantal voorstellingen die later in het Isala te zien zijn. Ook geven we een toelichting op het verdere programma.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie