Pluche+

Koop hier uw Pluche+lidmaatschap en profiteer van de plussen
  • di 1 jun ’21
    20:00
    Isala Theater

Met het Pluche+lidmaatschap van het Isala Theater ontvangt u een seizoen lang voor twee personen allerlei voordelen. Dit lidmaatschap geldt voor seizoen 2020-2021en is ook fijn om te hebben als in december de tweede helft van het seizoen in de verkoop gaat. 

Pluche+ wordt u al vanaf € 49,50 per seizoen. De voordelen die u voor dit bedrag terugkrijgt, staan hieronder. Nieuw is dat u ook kunt besluiten méér te willen betalen voor Pluche+. Kies dan in het betaalscherm voor een ander bedrag.

hoe? Een Pluche+lidmaatschap aanschaffen kan op dezelfde manier als u kaarten voor een voorstelling bestelt. Na betaling ziet u Pluche+ 2020-2021 onder uw naam staan als u opnieuw inlogt. U kunt de betaling ook per mail regelen via het bespreekbureau: info@isalatheater.nl.

de voordelen van Pluche+
U krijgt aan het begin van het seizoen een week lang exclusief voorrang bij het reserveren van uw entreebewijzen.

+ U hoort ook (wanneer mogelijk) tijdens het seizoen als eerste wanneer er een nieuwe voorstelling in de verkoop gaat.

U ontvangt een paar keer per seizoen een lastminute-aanbieding die exclusief geldt voor mensen met een Pluche+lidmaatschap.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie