De Verleiders: Pandepaniek

George van Houts, Victor Löw e.a.
  • di 15 dec ’20
    20:15
    grote zaal c
    vanaf di 25 aug ’20 12:00

De Verleiders dagen u uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis.

De thema’s van De Verleiders zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie nog urgenter. Daarom juist nu een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maken. Deze crisis zal grote maatschappelijke en sociale consequenties hebben. Juist in angstige tijden is het noodzakelijk om met een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan De Verleiders doen.

Wie profiteert er van de paniek over de pandemie? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Wat doet dit met u, uw werk, uw geliefden, uw spaargeld? Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan?

Verwacht van De Verleiders geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Durf te komen!

met voorrang kaarten reserveren?
veilig genieten van theater

credits

spel George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács regie Aat Ceelen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie