met tekst van Magne van den Berg

Desiree

René van 't Hof e.a.

Het verleden is een kamer waar je nooit uitkomt.

Een man woont alleen in het huis van zijn overleden moeder, tussen al haar oude spullen. Hij is in rouw en heeft besloten niet langer deel te nemen aan de maatschappij. Zijn geslaagde jongere broer zoekt hem met vervelende regelmaat op. Ondanks de afstand tussen hen proberen de mannen nader tot elkaar te komen. Ze praten wel, maar zeggen weinig. Op een dag staat de geslaagde jongste broer met zijn nieuwe vrouw in de deuropening. Haar naam is Desiree. De vurig gewenste.

veilig genieten van theater

dit is een:
ARTi SHOCK

Magne van den Berg is een van de vaste makers bij Rudolphi Producties. Na vier succesvolle voorstellingen, De lange nasleep van een korte mededeling, Mijn slappe komedie…, Met mijn vader in bed en Liefdesverklaring (voor altijd) is Desiree een nieuwe samenwerking van René van ’t Hof en Magne van den Berg. Beiden hebben een achtergrond in de mime, kunnen goed overweg met het minimale en hebben een voorkeur voor het komisch-tragische.

credits

spel René van ’t Hof, Bram Coopmans, Nimuë Walraven regie Paul Knieriem tekst Magne van den Berg foto Caroline Bijl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie