Susan Visser & Eric Corton

De grootste helft

Deze voorstelling kan niet doorgaan vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus. We doen ons best een andere datum te vinden. Lees meer over dit nieuws

Iedere waarheid heeft twee kanten. In De grootste helft vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk met elkaar te communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen.

'De grootste helft is herkenbaar, als een soort ‘scheiden voor dummies’ op de planken. Vol ontroering, maar zeker ook met de nodige humor, worden de vele kanten van een huwelijk op z’n eind belicht.' (★★★★de Telegraaf)

'De dialogen houden de vaart erin, terwijl de personages mooi worden uitgediept.' (★★★NRC

'Eric Corton en Susan Visser zijn een geloofwaardig echtpaar en wisselen als vanzelfsprekend tussen spelen en vertellen. Ook schakelen ze pijlsnel van de ene emotie naar de andere.' (Theaterkrant

veilig genieten van theater

credits

regie Benno Hoogveld script Marc Veerkamp muziek Rik Ronner foto Annemieke van der Togt

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie