Minoux & Eelco Smits

Niet de vaders van
  • vr 9 okt ’20
    20:15
    grote zaal c
    vanaf di 25 aug ’20 12:00

Cabaretier en theatermaker Minou Bosua speelt ‘vader en moedertje’ op hoog niveau met Eelco Smits.

Smits is acteur bij Internationaal Theater Amsterdam en de vader van haar zoon, waar Minou niet de moeder van is maar die wel haar naam draagt. De twee ontmoetten elkaar nog niet eerder dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon.

Samen doen ze een scherp en humoristisch onderzoek waarin de rollen en patronen van het oude gezin worden doorgespit en omgewoeld. Wat neem je mee van je eigen opvoeding? Welk recht heb je als je alleen op zondag het vlees komt snijden? En dat terwijl we steeds minder vlees eten? En geeft een snor nog autoriteit wanneer deze naar de laatste mode is geëpileerd? Welkom bij de bouw van de nieuwe hoeksteen.

Niet de vaders van is het tweede deel van het drieluik Moeder, Vader, Kinderen over de structuren van het gezin. Het stuk wordt gemaakt in samenwerking met een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld Brabants homomannenkoor. Samen zingen ze troostrijke levensliederen voor de nieuwe en oude vaders en moeders.

met voorrang kaarten reserveren?
veilig genieten van theater

dit is een:
ARTi SHOCK

credits

concept, tekst & spel Minou Bosua en Eelco Smits regie Mijke de Jong muziek & arrangementen Erik Vlasblom foto Karin Jonkers, Maasja Ooms

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie