vanaf 2 jaar | met meet & greet

Peppa Pig live!

Schoolreisje naar het strand

Het ondeugende kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug in het Isala voor een vrolijk avontuur.

Vandaag gaat Peppa Pig met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur van de bus gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit te vergeten. Ga je mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor en grote modderplassen is deze familiemusical het meest feestelijke uitstapje van het jaar. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou.

Kinderen onder de 18 jaar hoeven geen afstand te houden van elkaar en kinderen onder de 12 jaar ook niet van andere volwassenen. Wij zorgen dat er bij placering waar nodig 1,5 meter afstand is.

veilig genieten van theater

dit is een:
familievoorstelling

credits

regie Joris Gootjes beeld Astley Baker Davies foto Wim Lanser

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie