Een one Mann show

Vera Mann

Goesting
  • vr 2 okt ’20
    20:15 - 21:25
    grote zaal c
    niet reserveerbaar

Een ontroerende, grappige en muzikale reis door een vrouwenleven en een leven vol theater.

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt u mee op een reis vol herkenbaarheden, van vallen en opstaan, van hoogte- en dieptepunten, van liefde en vriendschap en de zoektocht naar wie je nog bent als bepaalde dingen in het leven wegvallen. Ze wordt begeleid door de fantastische pianist Ed Boekee. De muziek varieert net zo als het leven zelf, van Michel Legrand en Joni Mitchell tot Stephen Sondheim en Leo Ferré.

Goesting, een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel goesting in het leven zoals het zich aandient.

veilig genieten van theater

credits

spel Vera Mann, Ed Boekee regie Vincent van den Elshout script Vera Mann vertalingen Paul van Vliet, Jeroen de Beer, Vera Mann, Raymond van het Groenewoud

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie