Liefdesles

Yara Alink, Kees Boot e.a.
  • vr 23 okt ’20
    20:15 - 21:45
    grote zaal c
    uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht, maar in deze tijd komen er vaak kaarten retour. meld u hier aan voor de wachtlijst

Na het alom bejubelde Hartstocht, een thriller is Liefdesles opnieuw een spannend relatiedrama met de snelheid van The mousetrap en de humor en herkenbaarheid van Friends.

Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo’n onmisbaar element in het leven?

Door zowel de eeuwenoude verschillen als de onontkoombare aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen, is het maar de vraag wie heelhuids uit de strijd komt. Tijdens een venijnig en razendsnel spel in de therapiekamer blijven uiteindelijk ook de relaties van de psychiaters niet gespaard.

'Liefdesles is een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal' (★★★★de Volkskrant

'Intelligent geschreven, goed geacteerd, komisch en lekker snel geregisseerd. Liefdesles is heerlijk toneel waarbij de aandacht geen moment verslapt en je voortdurend in opperste concentratie blijft kijken.' (★★★★Scènes)

'In heerlijk spel van vier aan elkaar gewaagde acteurs volgen de verwikkelingen elkaar snel op. Niets is wat het lijkt en de ontknoping van Liefdesles is ronduit verrassend.' (HDC Dagbladen)

'Liefdesles van aantrekkelijk vierspan' (Theaterkrant)

veilig genieten van theater

credits

spel Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam en Stefan Rokebrand regie Koos Terpstra tekst Nhung Dam en Koos Terpstra foto Piek

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie