The high note

Regie: Nisha Ganatra

'The High Note is een lieve, goed gemaakte film met veel muziek. Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles.' (★★★★Trouw)

Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen. Een komisch drama met de dochter van Diana Ross in een van de hoofdrollen.

De kaartprijs is inclusief consumptie en versnapering, die u mag meenemen in de zaal.

anders dan anders We verwelkomen u graag weer in het Isala en doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

kaarten bestellen U kunt alleen vooraf online kaarten kopen en deze zijn ongeplaceerd. Bij uw bezoek krijgt u een plek toegewezen. Komt u samen met iemand waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt? Bestel uw kaarten dan apart, zodat wij weten dat er tussen uw stoelen anderhalve meter afstand nodig is.

servicemail Alle informatie die u nodig heeft voor uw bezoek aan een voorstelling of film krijgt u ook vooraf via een servicemail toegestuurd. We begrijpen dat onze regels ook van u aanpassing vragen. Het is een bijzondere tijd en we zijn blij dat we u eindelijk weer mogen ontvangen in ons mooie theater. We gaan dit samen doen en het zal ook zeker weer vertrouwd en fijn zijn elkaar weer te zien. Alvast bedankt voor uw medewerking.

dit is een:
Isala Film

Gaat u regelmatig naar de film in het Isala en wilt u graag korting op de kaartprijs en voorrang bij de kaartverkoop? Word dan Isala Filmvriend. Een seizoen lang voor twee personen voor slechts € 15,50.

credits

met Tracee Ellis Ross, Dakota Johnson, Ice Cube e.a. duur 114 minuten 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie