reprise

Eva Crutzen

Opslaan als
  • za 26 sep ’20
    20:15
    grote zaal c
    vanaf di 25 aug ’20 12:00

'Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret.' (★★★★★AD)

Na drie met sterren overladen theaterprogramma’s en haar succes op tv bij Promenade, Klikbeet en haar eigen tv-serie Opslaan als kunt u niet meer om Eva Crutzen heen. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze ‘een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie.’ (NRC) Ze heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.

Wegens het succes van haar tv-registratie is Opslaan als nog één keer terug in het Isala.  Een persoonlijk programma over herinneringen: waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is? De voorstelling is, net als zijn voorgangers, een snelle en levendige verzameling sketches, verhalen, personages en liedjes, ondersteund met vette beats, underscores en video-projectie.

'Juist door het persoonlijke aan het kolderieke te verbinden is Crutzen tegelijkertijd grappig en ontroerend. Daarbij houdt ze zich nergens in en dat maakt Opslaan als tot prachtig theater.' (★★★★★NRC)

met voorrang kaarten reserveren?
veilig genieten van theater

Over Opslaan als (de serie):

‘Opslaan als is een heerlijk bericht uit het dal.’ (de Volkskrant)

Geweldig drieluik. De theatertekst is razendknap verspreid over een reeks wervelende scènes vol uitvergroot ongemak.’ (NRC)

credits

foto Brenda de Vries, Jaap Reedijk

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie