Greg Shapiro

Leaving Trumpland
  • do 15 okt ’20
    20:15 - 21:15
    grote zaal c
    niet reserveerbaar

De stem van de ‘Netherlands Second’-video (Zondag met Lubach) is klaar voor 2020 met de verkiezingsconference - Donald J. Trump: The J is for Genius.

Wint Trump in 2020? Of zal hij zijn verlies verklaren als een grote overwinning? U hoort deze avond van Greg Shapiro (Boom Chicago, BNR, Comedy Central) hoe we Trump achter ons kunnen laten. Maar als Trump wint, zal Shapiro eerst zijn felicitaties aanbieden aan de echte winnaar: Vladimir Poetin.

Daarna wordt het persoonlijk voor Shapiro. Als Trump wint, wordt het dan tijd om zijn Amerikaanse paspoort op te geven? En de paspoorten van zijn kinderen? Zijn dochter heeft onlangs haar stemrecht aangevraagd, met als gevolg dat haar Nederlandse bank haar account heeft geannuleerd omdat ze Amerikaanse is.

Leaving Trumpland wordt ook een ode aan Nederland, een land dat inmiddels dichter bij het ideale Amerika ligt dan het Amerika van Trump.

De voorstelling is in grotendeels in het Engels en verder in het Nederlands.

veilig genieten van theater

De pers over The madness of King Donald:

Greg Shapiro is de uitgelezen persoon om Nederland Trump-les te geven.’ (★★★★de Volkskrant)

Wat een ongelooflijke explosie van creativiteit, en wat is het vaak enorm geestig. Je verveelt je geen moment met Shapiro.’ (Theaterkrant - Keuze van de Criticus)

credits

foto Adrie Mouthaan

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie