Adèle, Conny, Jasperina

De grote drie in concert

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo e.a.

Een theaterconcert afgeleid van de musical Adèle, Conny, Jasperina – de grote drie, die veelvuldig werd genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical en ook in het Isala te zien was.

Een fictief verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. We volgen de drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien.

Deze concertante versie concentreert zich op dit concert. Bij het maakproces van de musical had het artistieke team (Lars Boom, Paul van Ewijk, Ellen Pieters en Hans Cornelissen) de grootste moeite met de keuze van de nummers. Er was nog zoveel moois en bekends in het rijke repertoire, dat nu wel aan bod kan komen. De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen zoals Het is over, De minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann en We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar. Omlijst met scherpe en informatieve teksten en muziek begeleid door een pianist.

'Perfectie' (★★★★★TheaterParadijs)  

'Fenomale powerhouses' (★★★★Musicalsites)

'Geweldig' (★★★★On the red carpet)

veilig genieten van theater

credits

zang en spel Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth en David van den Tempel foto Robin Kamphuis

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie