Percossa

Unplugged

Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘rebels of rhythm’ van Percossa, de beste percussiegroep van de Benelux.

Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten ze elkaar en u snoeihard te raken. In deze proefvoorstelling gaan ze terug naar de essentie. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien: u mag het zeggen! 

In verband met de coronamaatregelen zal de voorstelling zestig minuten duren, maar denk niet dat u maar een halve show te zien krijgt. Welnee, Percossa werkt gewoon twee keer zo hard en propt twee uur in zestig minuten. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante 1,5 meter.

De pers over Percossa:
De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen.’ (★★★★de Volkskrant)

veilig genieten van theater

credits

muziek Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll en Eric Robillard regie Percossa artistieke leiding René Spierings

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie