Meisjes van 60

Lana Wolf

Samen met een vierkoppige band onder leiding van Will Nuruwe belooft zangeres Lana Wolf een onvergetelijke feel-good-show.

Lana Wolf: ‘Nog steeds ruik, voel en hoor ik de jaren 70 en 80 als ik ergens de klanken hoor van de ‘meisjes van 60’. Terwijl ik kinderen buiten hoorde spelen, zonderde ik mij als meisje van een jaar of acht af op mijn slaapkamertje om te luisteren naar de fenomenaal goede zangeressen uit die tijd. Tot op de dag van vandaag, staat de tijd stil als ik deze, inmiddels meisjes van 60+, hoor zingen. In mijn hoofd zijn ze geen dag ouder geworden.

Vergeet voor heel even al uw zorgen en laat u meevoeren naar de slaapkamer van Lana Wolf met het oranje pick-upje. Een gegarandeerde trip down memory lane in een modern jasje.

Een muzikale greep uit de onuitputtelijke collectie van succesvolle zangeressen uit de jaren '70 en '80. Denk aan Dusty Springfield, Janis Joplin, Barbra Streisand, Bonnie Raitt, Chi Coltrane, Carole King, Linda Ronstadt, Gladys Knight en Melissa Etheridge.

veilig genieten van theater

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie