Tg Maastricht: Peachez

Porgy Franssen en Maartje van de Wetering

Een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis.

Een professor op zekere leeftijd leeft al zijn leven lang in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Waar de professor niet meer op rekende, gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt.

Een theaterbewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman Peachez, een roman die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en een muzikaal en vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde. De hoofdrolspelers worden muzikaal bijgestaan door de Vlaamse multi-instrumentalist Axl Peleman.

Bewerking Pfeijffer-roman beste voorstelling van het jaar.’ (★★★★★Elsevier)

Voorbeeldig gespeeld door Porgy Franssen en Maartje van de Wetering, in een serene, bijna abstracte regie van Michel Sluysmans.’ (★★★★Volkskrant)

Een romantisch intelligente voltreffer.’ (Theaterkrant)

veilig genieten van theater

credits

muziek Axl Peleman bewerking en regie Michel Sluysmans tekst Ilja Leonard Pfeijffer foto Ben van Duin en Stephan Vanfleteren

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie