vanaf 5 jaar

Jongerentheater Quint

De piratenkoningin

De bekendste Ierse zeerover was een vrouw. Met haar woeste rode krullen en haar prachtig felle ogen deed Grace O’Malley menig mannenhart sneller kloppen… van angst!

We gaan terug naar 1580, naar het arme Ierland dat door de Engelsen wordt veroverd. En waar Grace de enige is die de droom van vrijheid levend houdt.

De wind onrustig door mijn haren
Jouw golven maken mij niet bang
Want als het stormt, proef ik alleen maar
Zoute zoenen op mijn wang

Een voorstelling over het verlangen om vrij te zijn, gespeeld, gezongen en gedanst in Ierse stijl door spelers van Jongerentheater Quint.

anders dan anders We verwelkomen u graag weer in het Isala en doen er alles aan om u bij uw bezoek in alle veiligheid een fijne culturele ervaring te geven. Hoe we dat doen, staat uitgebreid op onze website. We hopen u hiermee vertrouwen te geven, ook al is er veel anders dan anders.

kaarten bestellen U kunt alleen vooraf online kaarten kopen en deze zijn ongeplaceerd. Bij uw bezoek krijgt u een plek toegewezen. Komt u samen met een iemand waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt? Bestel uw kaarten dan apart, zodat wij weten dat er tussen uw stoelen anderhalve meter afstand nodig is. 

dit is een:
familievoorstelling
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie